Recunoaștere internațională

Cu o tradiție solidă de peste două decenii în domeniul stomatologiei din România, ne-am angajat ferm să ne consolidăm excelența și să ne dezvoltăm într-un ritm constant.  

Parcursul nostru a fost marcat de obținerea unor certificări internaționale de prestigiu și de stabilirea unor parteneriate solide cu instituții din întreaga lume. Aceste realizări reprezintă o dovadă vie a angajamentului nostru față de excelență și siguranță în tot ceea ce facem. De la colaborarea strânsă cu medici stomatologi și formatori din întreaga lume, până la recunoașterea internațională a standardelor noastre, fiecare pas înainte este un pas spre oferirea celor mai bune tratamente și satisfacția pacienților noștri.  

„În cei douăzeci și cinci de ani în stomatologie, am urmărit mereu să oferim tratamente avansate pacienților din România. Certificările și colaborările internaționale solide reflectă angajamentul nostru pentru excelență și siguranță. Fiecare pas este pentru sănătatea și satisfacția pacienților noștri." - Dr. Oana Taban, CEO și Fondator DENT ESTET 

La DENT ESTET, suntem mândri să vă prezentăm rețeaua noastră de parteneriate și acreditări internaționale, care reflectă angajamentul nostru ferm față de o practică dentară de înaltă calitate, orientată spre cerințele și așteptările pacienților.