Descoperiți Puterea Transformării cu Digital Smile Design (DSD)

Cu Digital Smile Design (DSD), intrăm într-o lume fascinantă de posibilități pentru a vă crea zâmbetul perfect. Prin integrarea tehnologiei moderne, experienței în stomatologia digitală și principiilor estetice, DSD deschide porțile către un viitor în care zâmbetul perfect pe care-l visați devine realitate. Procesul nostru atent ia în considerare nu doar trăsăturile fizice, ci și personalitatea și expresivitatea individuală, asigurându-ne că fiecare zâmbet reflectă cu adevărat cine sunteți.

O echipă pregătită pentru transformarea zâmbetului dumneavoastră 

Aducem împreună inovația tehnologică și emoția, pentru a face o diferență reală pentru dumneavoastră. Tehnologia digitală ne oferă un atu, dar medicii noștri implicați sunt cei care vă vor ghida către succesul tratamentului. Pasionați de stomatologia digitală, suntem la curent cu cele mai bune practici și învățăm de la liderii din domeniu, pentru a aduce cu adevărat o schimbare în viețile pacienților.
La DENT ESTET, suntem încântați să implementăm tehnologia de vârf Digital Smile Design în clinică și laboratorul de tehnică dentară ASPEN. Medicii noștri experți în estetică dentară sunt pregătiți să folosească tehnologia DSD și parcurg recurent stagii de practică oferite de centrul educațional DSD.  

Etapele unui tratament estetic cu Digital Smile Design

Înțelegem nevoile dumneavoastră

La începutul fiecărei transformări a zâmbetului, începem prin a vă aloca timpul necesar să vă cunoaștem nevoile și dorințele - astfel încât să creăm zâmbetul perfect pentru dumneavoastră! 

Simulăm zâmbetul dumneavoastră ideal

Cu DSD, putem simula zâmbetul final cu o precizie excepțională, astfel încât să aveți o imagine clară a transformării viitoare. 

Zâmbiți cu încredere

Cuceriți lumea cu încredere, știind că planul dumneavoastră de tratament personalizat este adaptat special nevoilor dumneavoastră. 

Pașii transformării cu Digital Smile Design

  1. Știm să ascultăm.

Discutăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a ne asigura că zâmbetul pe care îl creăm surprinde autentic cine sunteți cu adevărat.

 

  1. Planificăm cu atenție.

Proiectăm noul dumneavoastră zâmbet folosind software-ul 3D Digital Smile Design, simulând cu precizie zâmbetul final înainte a începe orice tratament.

 

  1. Verificăm și testăm.

O imagine deschide posibilități nebănuite, dar încrederea apare din experiența directă. De aceea, vă oferim posibilitatea de a proba noul zâmbet pentru a simți transformarea.

 

  1. Găsim soluții sensibile.

Oricare ar fi nevoile dumneavoastră, tratamentele oferite de clinicienii noștri experimentați garantează un rezultat final remarcabil.

 

  1. Zâmbiți cu încredere.

Odată ce tratamentul este complet, aceasta este partea în care începeți cu adevărat să zâmbiți pentru prima dată.