Dispozitiv Osstell Beacon®

Ce este Osstell Beacon®

Era tehnologiei și a vitezei a adaptat și așteptările pacienților în ceea ce privește tratamentul cu implant dentar. De aceea, încărcarea imediată (etapa de protezare, finalizarea designului dintelui nou) a devenit o procedură din ce în ce mai solicitată. Pentru că pacienții își doresc rezultate rapide și sigure. Iar cu ajutorul Osstell Beacon®, pacientul așteaptă exact atât cât este nevoie pentru a se bucura de un zâmbet nou complet, eliminând riscul de eșec al tratamentului.

Osstell Beacon® este un dispozitiv folosit în implantologie, 100 % non-invaziv și obiectiv, ce indică în câteva secunde stabilitatea implantului și posibilitatea ca un implant să fie încărcat imediat post-inserare.

 

Osstell face posibilă nu doar măsurarea inițială a stabilității dar și monitorizarea și evaluarea osteointegrării și ajută la aprecierea corectă a momentului de încărcare a implantului cu lucrarea definitivă.

 

Este o metodă dovedită prin mai mult de 340 de articole publicate în jurnale științifice, oferind un protocol predictibil de chirurgie și restaurare protetică.

Beneficiile tehnologiei Osstell Beacon®

 • Elimină etapa de așteptare până la protezarea implantului – scurtează durata de finalizare a tratamentului, de la 3-4 luni, la protezare imediat după implantare (dinte nou imediat)
 • Acțiune imediată – evaluează capacitatea de osteointegrare a implantului în câteva secunde
 • Stabilește “timpul potrivit” pentru protezare - utilizarea device-ului Ostell oferă medicului posibilitatea de a determina momentul potrivit pentru desăvârșirea formei naturale a dintelui prin coroană dentară
 • Determină gradul de stabilitate a implantului

 • Metodă certificată internațional – este validat de peste 1000 de studii științifice cu rezultate excepționale și peste 340 de articole publicate în jurnale științifice
 • Smart device – instrument excelent în cadrul unui flux de lucru digital, care permite stocarea datelor clinice ale fiecărui tip de implant inserat unui pacient, medicul putând analiza și extrage informații foarte specifice despre performanța tratamentului cu implant dentar
 • Procedeu complet non-invaziv – măsurătorile sunt extrem de rapide și nedureroase

 • Siguranță – oferă o evaluare corectă chiar și în cazul pacienților care prezintă factori de risc
 • Eficientizează comunicarea dintre pacient, medic și technician dentar
 • Așteptări reale – datele colectate în faza de implantare vor fundamenta etapa de protezare finală a lucrării
 • Ușor de utilizat și de transportat
 • Oferă un mai bun management protetic în cazurile complexe
 • Integrează un protocol predictibil de chirurgie și restaurare protetică

„Folosirea dispozitivului Osstell Beacon mă ajută să iau o decizie confirmată în privința încărcării implantului imediat ce acest aspect este posibil și să am o viziune clară asupra rezultatului final al restaurării pe implant. Osstell îmi oferă informațiile necesare pentru a obține rezultate previzibile cu protocoale diferite de încărcare în funcție de tipul implantului folosit. Consider că este varianta ideală pentru restaurarea rapidă a implantului în parametri optimi”, ne marturisește dr. David Pietriceanu.

 

Fără îndoială, tehnologia revoluționară oferită de Osstell ajută medicul dentist să determine, în mod obiectiv, și non-invaziv stabilitatea implantului și predictibilitatea rezultatului final al tratamentului fără a afecta procesul natural de vindecare post-implant dentar și oferă pacientului un model ușor de înțeles a evoluției tratamentului.