Anestezia digitală The Wand®

Ce este anestezia The Wand?

The Wand este cea mai performantă tehnologie în anesteziere dentară, prin care debitul de anestezie este controlat de computer. Efectul este mult mai rapid, eficient și nu afectează alte zone. Prin control digitalizat, anestezia a devenit sigură și lipsită de orice disconfort.

Anestezia clasică, realizată prin seringă, are efect și asupra limbii, obrazului sau buzei. Folosind tehnologia The Wand medicul are opțiunea să amorțească doar un singur dinte, fără a afecta alte zone ale cavității bucale. Astfel pacientul revine imediat la rutina zilnică, fără a aștepta să treacă efectul anesteziei.

Beneficiile anesteziei The Wand

Mai mult confort și mai puțină anxietate

  • Semnificativ mai confortabil decât seringa
  • Reduce în mare măsură anxietatea
  • Elimină amorțirea colaterală

Utilizarea mai eficientă a timpului

  • STA permite tratamentul bi-lateral mandibular într-o singură vizită
  • AMSA și P-ASA permit evaluarea liniei zâmbetului în momentul tratamentului
  • Pacientul se poate întoarce la viața cotidiană fără zone amorțite

Satisfacție mai mare

  • Pacienții sunt mai mulțumiți și preferă The Wand în detrimentul seringii
  • Încredere în clinica stomatologică datorită celei mai noi tehnologii

Alege anestezia asistată digital The Wand

Timp de peste 150 de ani, seringa a înregistrat puține progrese în tehnologia sa. Injecțiile folosind The Wand sunt pain-free și aduc administrarea de anestezie în secolul XXI! Folosind debitele sale controlate de computer ne asigurăm că anestezia este livrată sub pragul durerii.

 

Stiloul The Wand asigură o procedură mai confortabilă atât pacient cât și pentru stomatolog. Aspectul modern al acestui echipament este mult mai sigur decât o seringă de modă veche, în timp ce stomatologul se va simți mult mai confortabil ținând dispozitivul în mână asemeni unui stilou.

 

Atunci când medicul stomatolog folosește The Wand, acesta poate alege să amorțească doar un dinte, ceea ce înseamnă că amorțirea limbii, obrazului sau a buzelor este elimată.