Centrifuga Endoret PRGF®

Ce este PRGF® Endoret

Având certificări BTI (Biotechnology Institute) și CE (Conformity Europeans), PRGF® Endoret® este tehnologia biomedicală care stimulează regenerarea mult mai rapidă a țesuturilor, cu ajutorul celulelor autologe (recoltate din propriul sânge). Procedeul accelerează astfel vindecarea post-intervenție, iar întreg procesul are loc în cabinetului medicului.
Tehnica PRGF® Endoret este utilizată în domeniul medical de peste 15 ani, iar DENT ESTET, centru de excelență BTI, acreditat de Institutul Biotehnologic, și Leading Implant Center, s-a numărat printre primele clinici stomatologice care au adus în premieră, în România, această tehnologie revoluționară, cu efecte benefice și dovedite asupra organismului.

Echipa noastră de specialiști foloseste încă din anul 2006 sisteme de regenerare rapidă a țesuturilor, cu ajutorul cărora plasma îmbogățită cu trombocite (PRP) este utilizată pentru a asigura o vindecare rapidă, fără efecte secundare. Harvest ® SmartPrep ® Multicellular Processing System este unul dintre cele mai cunoscute sisteme pe care medicii implantologi din întreaga lume le utilizează în cabinete.

Odată cu instalarea sistemului PRGF® Endoret, DENT ESTET devine singura clinică stomatologică ce deține două sisteme de centrifugare a sângelui, utilizate pentru a grăbi vindecarea în urma intervențiilor stomatologice.

Cum se realizează tratamentul cu PRGF® Endoret

PRGF® Endoret® utilizează resursele propriului organism, cu rezultate extraordinare în cazul implantului dentar si a reconstrucțiilor complexe ale zâmbetului.

 

Rapid, fără traume, efecte secundare sau durere.

Probabil că te întrebi dacă acest proces este ușor de realizat sau dacă pot apărea efecte secundare, iar răspunsul te va surprinde: protocolul PRGF ® este unul simplu și foarte ușor de implementat.

Pacientului i se recoltează o cantitate mică de sânge, care ajunge în centrifuga PRGF®, și în doar câteva minute are loc centrifugarea sângelui, procedeu prin care este separată plasma care conține celulele autologe și care grăbește semnificativ vindecarea post-intervenție.

Pasul următor constă în aplicarea celulelor obținute pe zona de tratament. Simplu și rapid!

Beneficiile utilizării PRGF® Endoret

1.

Tratament 100% biocompatibil

2.

Procedeu extrem de simplu: o singură centrifugare este necesară pentru procesul de vindecare

3.

100% sigur și confortabil pentru pacient

4.

Timpul de realizare a centrifugării este de doar 8 minute, iar întreg procesul nu durează mai mult de 30 de minute

5.

Numeroasele studii realizate demonstrează eficacitatea acestui tratament inovator

6.

Plasma obținută nu conține leucocite, ceea ce înlătură din start inflamațiile

7.

Tratamentul previne aparația bacteriilor

8.

Nu există cazuri de efecte secundare în urma tratamentului

5 motive să alegi vindecarea rapidă cu PRGF® Endoret

  1. Pioner în protocolul de regenerare a țesuturilor
  2. Peste 15 ani de cercetări științifice
  3. Tratament revoluționar recunoscut la nivel mondial pentru aportul adus în domeniul medicinei și a procesului de vindecarea rapidă a țesuturilor
  4. Singura tehnologie care are aplicabilitate dovedită pentru recuperarea post-operatorie în urma tratamentelor: implant dentar, afecțiuni ale ligamentelor, mușchilor și tendoanelor, arsuri, regenerarea pielii îmbătrânite, fixarea protezelor la nivelul genunchiului, coapselor, recuperarea în cazul fracturilor și a ulcerului varicos
  5. Presupune recoltarea unei cantități mici de sânge

PRGF® Endoret este folosit în cabinetul medicului stomatolog în cazul următoarelor intervenții:

1.

Regenerarea țesuturilor din jurul implantului dentar

2.

Sinus lifting

3.

Tratament parodontal

4.

Vindecarea țesuturilor după o extracție dentară

5.

Augmentare osoasă verticală și orizontală