Lampa ZOOM® WhiteSpeed

Zâmbet mai alb cu până la 8 nuanțe în numai o ședință

Ce este Philips Zoom WhiteSpeed?

Philips Zoom WhiteSpeed, marca nr.1 de albire profesională în cabinet solicitată de pacienții din Statele Unite ale Americii, este dovedită clinic pentru albirea dinților cu până la opt nuanțe în doar 45 de minute. Cu rezultate clinice superioare și eficacitate față de alte alternative de albire profesională, WhiteSpeed ​​este una dintre cele mai rapide modalități de a crea zâmbete mai luminoase și mai sănătoase. Tehnologia din lampa WhiteSpeed ​​accelerează procesul de albire, oferind rezultate vizibile cu doar o singură vizită la clinică.

Beneficiile utilizării Philips Zoom WhiteSpeed:

Sensibilitate dentară scăzută

În timp ce 99% dintre pacienții chestionați au prezentat sensibilitate mică sau deloc după albirea dentară cu Philips Zoom WhiteSpeed, sensibilitatea dinților este un risc potențial asociat cu toate procedurile de albire. De aceea, medicul va proteja suprafața dinților în timpul procedurii și după folosind geluri speciale care minimizează sensibilitatea dentară. Dacă totuși aceasta apare, aceasta va dispărea în cel mult 24 de ore. La cererea pacientului acestuia i se poate prescrie un antiinflamator care să calmeze durerea.

 

Întreținerea rezultatului după albirea dentară

Pentru a ajuta la menținerea cât mai îndelungată a rezultatului tratamentului, medicul stomatolog recomandă să evitați anumite alimente și băuturi sau să le consumați cu moderație pentru a evita petele dentare. Dintre acestea amintim ceaiul, cafeaua, vinul roșu, băuturile acidulate etc.

 

În plus, produsele din tutun vor păta dinții, chiar și după ce tratamentul de albire dentară s-a încheiat. Ca atare, medicul stomatolog vă va sugera să renunțați la utilizarea acestora. Mențineți o schemă corespunzătoare de igienă orală (periaj și ață dentară) pentru a împiedica petele să se reformeze și vedeți în mod regulat dentistul și asistentul de profilaxie pentru detartrajul dinților.

 

Pastele de dinți care conțin agenți de albire pot fi, de asemenea, sugerate de către medicul dentist pentru a menține rezultatele procedurii.

Procedura de albire dentară cu lampa Zoom WhiteSpeed

Procedura completă durează mai puțin de o oră, dar se recomandă o ședință de profilaxie înainte de ședința de albire a dinților cu lampa Zoom. Procedura începe cu acoperirea buzelor și a gingiilor, lăsând dinții expuși. Medicul dentist sau asistentul de profilaxie aplică apoi gelul de albire cu peroxid de hidrogen Zoom, care acționează împreună cu lumina Zoom pentru a pătrunde în dinți și pentru a curăța petele și decolorarea. Gelul rămâne pe loc timp de 15 minute în timp ce lumina este activată. În acest timp, te poți relaxa, viziona televizorul sau asculta muzică.

 

Gelul se aplică pentru trei ședințe de 15 minute de activare ușoară, pentru un timp total de tratament de 45 de minute. Imediat după aceea, pe dinți se aplică un gel de pastă cu fluor care reduce sensibilitatea.

 

Ca și în cazul altor produse de albire, albirea dentară cu lampa Zoom WhiteSpeed nu este recomandată copiilor sub 13 ani sau femeilor însărcinate sau care alăptează. De asemenea, este important să ne amintim că eficiența tratamentului de albire dentară diferă de la pacient la pacient. Doar stomatologul poate stabili dacă albirea dinților este potrivită pentru tine și aceasta după efectuarea unui examen oral amănunțit care include o evaluare a nuanței.