Chirurgia Dentară

Alegeți încrederea și siguranța pentru zâmbetul dumneavoastră

Descoperiți tratamentele noastre de chirurgie dentară, o specialitate a medicinei dentare care  repară și corectează problemele dinților, gingiilor și oaselor maxilare. La DENT ESTET, oferim o gamă variată de intervenții chirurgicale pentru a îmbunătăți sănătatea orală și estetica zâmbetului.

Tipuri de intervenții chirurgicale oferite în clinicile DENT ESTET

Implant dentar și intervenții de implantologie

Inserarea implanturilor dentare, adiția de os sau grefă osoasă și sinus lifting sunt doar câteva dintre intervențiile noastre pentru reabilitarea orală și restabilirea funcției dentare.

Extracții dentare

De la extracția dinților afectați de carii profunde până la îndepărtarea molarilor de minte inclus sau semi-inclus, oferim servicii de extracție dentară într-un mediu sigur și confortabil. 

Tratamentul afecțiunilor parodontale

De la îndepărtarea chisturilor parodontale la chiuretajul subgingival și eliminarea abceselor, oferim tratamente personalizate pentru sănătatea gingiilor și a țesutului de susținere al dinților. 

Chirurgie plastică gingivală

Gingivectomiile și gingivoplastiile sunt intervenții estetice care corectează forma și aspectul gingiilor pentru un zâmbet armonios și sănătos. 

Extracții în scop ortodontic

În cazurile de înghesuiri dentare sau necesitatea spațiilor suplimentare pentru reușita unui tratament ortodontic, efectuăm extracții dentare în colaborare strânsă cu ortodonțiștii noștri. 

Etapele tratamentelor de chirurgie dentară

Indiferent de tipul de intervenție chirurgicală necesară, la DENT ESTET garantăm o experiență confortabilă și sigură pentru fiecare pacient. Echipa noastră de medici specializați în implantologie dentară, chirurgie orală și anestezie, împreună cu tehnologia digitală de ultimă generație, asigură o monitorizare atentă și rezultate excelente.

Diagnosticul și pregătirea pentru intervenția chirurgicală sunt etape esențiale în procesul nostru. Consultările cu comisia medicală, analiza investigațiilor digitale și protocolul de chirurgie orală asigură o planificare precisă și eficientă a tratamentului.

În ziua intervenției chirurgicale, pacienții noștri sunt atent monitorizați și îngrijiți de o echipă medicală dedicată, sub supravegherea unui medic specialist ATI.  Recuperarea post intervenție este susținută de recomandările și indicațiile medicului coordonator.

La DENT ESTET, fiecare pacient primește o atenție personalizată și tratamente special concepute, de la diagnostic până la recuperare. Echipa noastră se angajează să ofere răspunsuri și soluții la toate întrebările și preocupările pacientului, pentru o experiență plăcută și un rezultat optim al tratamentului său. 

Descoperă tehnologiile performante folosite în chirurgia dentară

Investim în tehnologie și în dezvoltarea profesională continuă a echipei noastre pentru a ne menține în fruntea domeniului stomatologic și pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune servicii și rezultate. 

Ghid chirurgical digital

Ghidurile chirurgicale sunt cele mai noi progrese în tehnologia implanturilor dentare. Chirurgia ghidată a revoluționat toate aspectele chirurgiei, de la înlocuirile genunchiului până la implanturile dentare. Un ghid chirurgical este creat prin luarea ampr...

Softul de ghidare digitală 3Shape Implant Studio®

Atunci când medicii DENT ESTET planifică tratamente cu implant dentar, ultimul lucru pe care și-l doresc este imprevizibilitatea și inconsistența.Software-ul de planificare a implanturilor 3Shape Implant Studio® le oferă astfel o precizie digitală și ...

Centrifuga Endoret PRGF®

Având certificări BTI (Biotechnology Institute) și CE (Conformity Europeans), PRGF® Endoret® este tehnologia biomedicală care stimulează regenerarea mult mai rapidă a țesuturilor, cu ajutorul celulelor autologe (recoltate din propriul sânge). Procedeul acc...

Scanerul intraoral digital Trios 3Shape® Real Color

TRIOS® Real Color este un scanner intraoral pentru captarea 3D precisă și vizualizarea realistă a cavității bucale.  Această nouă tehnologie facilitează realizarea de imagini scanate cu dinții și gingiile pacienților. Culorile naturale facilitează dis...

Centru de radiologie digitală

Un centru integrat de radiologie digitală presupune integrarea tuturor metodelor și tehnologiilor de ultimă generație utilizate în diagnosticarea unei afecțiuni dentare într-un singur loc, astfel încât pacientul nu se va mai deplasa pentru a efectua o inve...

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Prenume, Nume*

Metoda de comunicare preferată
Metoda de comunicare preferată

Număr de telefon*

Adresa de e-mail*

Orașul*
Orașul*

Clinica*
Clinica*

Mesajul tău...