Parodontologie laser

Descoperă Terapia Laser în Parodontologie la DENT ESTET

Alegeți Sănătatea și Confortul pentru Zâmbetul dumneavoastră

Bine ați venit la DENT ESTET, locul unde inovația întâlnește îngrijirea de calitate pentru a-ți oferi cele mai bune soluții în tratamentul afecțiunilor gingivale. Suntem mândri să fim pionierii în introducerea tehnologiei laser în tratamentele noastre parodontale, oferind pacienților noștri o experiență confortabilă și rezultate excepționale. 

De ce să alegeți DENT ESTET pentru terapia laser în parodontologie:

Experiență și Expertiză

Cu 25 de ani de experiență și o echipă de profesioniști dedicați, suntem liderii în tratamentele parodontale cu laser în România. Beneficiați de îndrumarea și expertiza medicilor noștri specializați în parodontologie. 

Tehnologie de Vârf

Folosim cele mai avansate tehnologii laser, precum laserul Biolase WaterLase®, pentru a vă oferi tratamente precise, eficiente și nedureroase. Laserul WaterLase® combină apa, aerul și energia laser pentru a trata afecțiunile parodontale cu disconfort redus post-tratament. 

Tratamente Personalizate

Înțelegem că fiecare pacient are nevoi unice. De aceea, dezvoltăm planuri de tratament personalizate pentru a aborda specificul fiecărui caz și a obține cele mai bune rezultate în sănătatea și aspectul zâmbetului dumneavoastră. 

Confort și Recuperare Rapidă

Terapia cu laser în afecțiunile parodontale este minim invazivă și asigură un timp de recuperare mai scurt, permițându-ți să te întorci rapid la activitățile zilnice fără disconfort sau durere. 

Rezultate Durabile

Beneficiază de rezultatele sigure și durabile ale terapiei cu laser în parodontologie. Laserul ajută la reducerea inflamației, a sângerării gingiilor și la stimularea regenerării țesuturilor, contribuind la sănătatea orală pe termen lung. 

Terapia laser în Parodontologie: o opțiune blândă de tratament

Înțelegem că vizita la medicul stomatolog poate fi o experiență stresantă pentru unii pacienți. De aceea, folosim tehnologia laser pentru a oferi opțiuni blânde și confortabile în tratamentul parodontal: 

 

Confort ridicat

Terapia cu laser elimină senzația de durere asociată cu tratamentele parodontale tradiționale, permițându-ți să te simți confortabil și relaxat pe tot parcursul procedurii. 

 

Recuperare rapidă

Laserul ajută la coagularea rapidă a sângelui, reducând sângerarea gingiilor și minimizând riscul de complicații post-tratament.

 

Experiență plăcută

Folosirea laserului în tratamentul parodontal poate reduce anxietatea și teama asociată cu vizita la stomatolog, oferind o experiență mai plăcută și mai relaxantă în scaunul stomatologic. 

Descoperă cele mai eficiente și avansate tratamente cu laser pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului tău:

Tipuri de Tratamente Laser în Parodontologie

Tratamentul parodontal

Laserul WaterLase® combinat cu metodele clasice oferă rezultate mult mai eficiente și stabile în timp în tratarea bolii parodontale, reducând inflamația și sângerarea gingiilor, fără disconfort post-tratament. 

Gingivita

Tratamentul cu laser este extrem de predictibil și eficient în cazul gingivitei, prevenind evoluția către afecțiuni mai serioase precum parodontita. 

Gingivectomie Laser

Laserele sunt folosite pentru a remodela țesutul gingival, oferindu-ți un zâmbet perfect și armonios. 

Alungirea Coroanei

Această procedură reconturează țesutul gingival și osul pentru a evita extracția dinților cu carii severe. 

Frenectomie Laser

Intervenție rapidă și sigură pentru corectarea poziției frenului la copii, asigurându-le o dezvoltare orală sănătoasă. 

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Prenume, Nume*

Metoda de comunicare preferată
Metoda de comunicare preferată

Număr de telefon*

Adresa de e-mail*

Orașul*
Orașul*

Clinica*
Clinica*

Mesajul tău...