Echipa DENT ESTET

Dr. Cosmin Costea

Medic specialist - PROTETICĂ DENTARĂ
Atestat IMPLANTOLOGIE
Medic Rezident - CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

Dr. Cosmin Costea

Dr. Cosmin Costea a absolvit, în anul 2000, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, iar doi ani mai târziu și-a deschis propria clinică dentară, în Oradea - Oradent by Dr. Costea

Dr. Cosmin Costea este medic stomatolog cu competență în implantologie, specialist protetică dentară și rezident chirurgie dento-alveolară. În perioada 2004-2013, Dr. Costea a fost preparator universitar în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, iar din 2013 este membru în Colegiul Medicilor stomatologi din Franța, unde practică implantologia.

Dr. Costea s-a specializat în reabilitări orale complexe, utilizând sistemele de implanturi All-On-4 și All-On-6, atât în România, cât și în Franța.

În timpul liber, este pasionat de activitățile sportive și de călătorii.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.