Descoperă Terapia Laser a Cariei Dentare

Alegeți Inovația și Confortul pentru Zâmbetul Dumneavoastră

Bine ai venit la DENT ESTET, locul unde inovația și tehnologia se întâlnesc pentru a-ți oferi cele mai bune opțiuni în tratamentul cariilor dentare. Suntem convinși că introducerea tehnologiei laser în tratarea cariilor le poate oferi pacienților noștri o experiență reinventată a clasicelor obturații dentare. De aceea am îmbrățișat cu încredere laserul stomatologic și am format o echipă de specialiști în folosirea acestei tehnologii, pentru a vă asigura zâmbete sănătoase în deplin confort.

„În calitate de medic stomatolog, recomand tehnologia laser în tratamentul cariilor dentare. Această tehnologie avansată permite focalizarea precisă a energiei laser asupra zonei afectate de carie, salvând țesutul dentar sănătos și reducând riscul de fracturare a dinților, spre deosebire de frezele clasice. De asemenea, laserul distruge bacteriile din zona tratată, minimizând riscul de reinfectare și asigurând succesul pe termen lung al tratamentului." - Dr. Ionuț Zaharii, medic stomatolog – specialist Protetică Dentară 

De ce să alegi DENT ESTET pentru tratamentul cariilor dentare cu laser?

Expertiză și Experiență

Cu o echipă de medici stomatologi bine pregătiți în aplicațiile laserului în stomatologie, oferim pacienților oportunitatea de a opta pentru tratamentul cariilor dentare cu laser în fiecare dintre clinicile DENT ESTET din țară. 

Tehnologie Avansată

Folosim cele mai moderne tehnologii de laser în stomatologie pentru a identifica și trata eficient cariile dentare. Laserul este un instrument util în detectarea cariilor și în tratarea acestora cu precizie și eficacitate. 

Confortul Pacientului

Tratamentul cariilor cu laser elimină necesitatea folosirii instrumentelor tradiționale precum freza dentară și a anesteziei locale. Astfel, pacienții noștri beneficiază de o experiență lipsită de disconfort și anxietate în timpul tratamentului. 

Eficacitate Ridicată

Utilizarea laserului în tratarea cariilor dentare asigură îndepărtarea eficientă a bacteriilor, contribuind la reducerea riscului de recurență a cariilor și la menținerea unei sănătăți dentare optime pe termen lung. 

Tratamente Personalizate

Dezvoltăm planuri de tratament personalizate pentru fiecare pacient, adaptate nevoilor și particularităților sale, pentru a asigura cele mai bune rezultate în restaurarea sănătății și esteticii zâmbetului. 

Beneficiile Tratamentelor Laser pentru Cariile Dentare

 1. Identificarea Precisă a Cariilor
  Laserul este un instrument util în detectarea cariilor dentare și în evaluarea gradului de afectare a structurii dintelui, oferind medicului stomatolog informații precise pentru un plan de tratament adecvat.
   
 2. Obturații Fără Disconfort
  Tratamentul cu laser elimină senzația de disconfort asociată anesteziei locale și folosirii frezei dentare, oferind pacienților o experiență confortabilă și plăcută în timpul procedurii de plombare a cariilor.
   
 3. Reducerea Sensibilității Dentare
  Laserul stomatologic sigilează tubulii dentinari, reducând sensibilitatea dentară la temperaturi extreme și stimulii dureroși, și contribuind la îmbunătățirea confortului pacientului.
   
 4. Tratamente Avansate de Canal
  În endodonție, laserul dentar este folosit pentru tratarea sau retratarea canalelor radiculare, asigurând rezultate precise și durabile în menținerea sănătății dentare a pacienților.
  La DENT ESTET, ne-am asumat să oferim cele mai bune și mai avansate tratamente cu laser pentru cariile dentare, pentru a-ți reda un zâmbet sănătos și strălucitor pe care îl meritați. 

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Prenume, Nume*

Metoda de comunicare preferată
Metoda de comunicare preferată

Număr de telefon*

Adresa de e-mail*

Orașul*
Orașul*

Clinica*
Clinica*

Mesajul tău...