Terapia Dentară Laser

Experiența stomatologiei viitorului la DENT ESTET

Încă din 1999, ne-am asumat să oferim pacienților noștri cele mai bune tratamente stomatologice disponibile. Cu introducerea terapiei dentare laser în practica noastră, ne propunem să ridicăm standardele în îngrijirea dentară și să oferim soluții inovatoare și eficiente pentru toți pacienții noștri.

Cu o abordare minim invazivă și eficientă, laserul dentar ne permite să oferim rezultate excepționale într-un mod delicat și sigur. De aceea, suntem mândri să aducem această tehnologie de vârf în fiecare dintre clinicile noastre destinate adulților. 

Laserul dentar reprezintă o tehnologie inovatoare ce utilizează lumina amplificată pentru a efectua o varietate de proceduri stomatologice. Acesta poate fi folosit pe țesuturi moi, cum ar fi gingiile și mucoasa orală, sau pe țesuturi dure, incluzând dinții și osul maxilarului. Prin utilizarea laserului, medicul stomatolog poate realiza intervenții precise și eficiente, minimizând disconfortul pacientului și asigurând o vindecare rapidă și naturală.

„Tratamentele dentare cu LASER sunt nedureroase, minim invazive și extrem de eficiente, astfel că laserul se folosește, în prezent, în toate ramurile stomatologiei. Prin eliminarea senzației de durere, experiența pacientului în scaunul stomatologic este mult îmbunătățită, iar acesta se simte mult mai relaxat și mai confortabil." - Dr. Codruța Ciurescu, Master of Science în Laseri în Medicină Dentară la Universitatea RWTH din Aachen, Germania, membru științific AALZ și ambasador International Society for Laser Dentistry pentru România.

Beneficiile Terapiei Dentare Laser

Tratamente Minim-Invazive

Una dintre cele mai mari beneficii ale terapiei dentare laser este capacitatea sa de a realiza intervenții minim-invazive. Acest lucru înseamnă că se poate lucra cu precizie în zonele selectate, fără a afecta țesuturile sănătoase din jur.

Reducerea Disconfortului

Laserul dentar oferă pacienților o experiență mai plăcută și mai confortabilă în timpul tratamentelor. Datorită naturii sale minim invazive, pacienții resimt mai puțin disconfort și anxietate în scaunul stomatologic.

Vindecare Rapidă

Utilizarea laserului stimulează procesul natural de vindecare a organismului, accelerând recuperarea după tratament. Acest lucru înseamnă că pacienții se pot întoarce la activitățile lor obișnuite mai repede după procedurile stomatologice.

Precizie Ridicată

Laserul permite medicului stomatolog să efectueze intervenții precise și detaliate, asigurând rezultate de înaltă calitate în tratamentele stomatologice.

Eficiență Dovedită Științific

Studiile științifice au demonstrat eficacitatea terapiei dentare laser într-o varietate de afecțiuni dentare. De la tratarea cariilor dentare până la chirurgia gingivală, laserul dentar a devenit o modalitate de tratament preferată de către mulți pacienți din întreaga lume. 

Descoperă tehnologiile laser disponibile în clinicile DENT ESTET

Laserul Biolase® Waterlase®

Laserul Waterlase® este construit de Biolase, cel mai inovator brand în construcția și dezvoltarea de lasere dentare, iar DENT ESTET se mândrește cu faptul că oferă pacienților săi, prin intermediul acestei tehnologii, o experiență confortabilă și un ...

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Prenume, Nume*

Metoda de comunicare preferată
Metoda de comunicare preferată

Număr de telefon*

Adresa de e-mail*

Orașul*
Orașul*

Clinica*
Clinica*

Mesajul tău...